KOCAELİ / İZMİT - Akmeşe İlkokulu

Akmeşe İlkokulu

Akmeşe Atatürk Mahallesi Menderes Caddesi No.58 İzmit/KOCAELİ
Vizyon
Hep birlikte el ele güvenli geleceğe Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü standartlarda eğitim ve disiplin anlayışı ile ve İlimiz Kocaeli´nde standartlar çerçevesinde öncü bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize dünyada; bireyler, toplumlar ve devletler arasındaki rekabette, en büyük belirleyiciliğin bilgi olduğu gerçeğini kavratarak, onları, milletimize ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilme becerilerini kazanabilecekleri bir eğitim öğretim ortamı sunabilmektir.
Başarılar
2011 ve 2012 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesinin düzenlemiş olduğu atık pil ve geri dönüşüm toplama yarışmalarında dereceye girilmiş ödül olarak 2 adet akıllı tahta 2 projeksiyon makinesi 1 adet DVD kamera kayıt cihazı 1 fotokopi makinesi kazanılmış olup çevreye ve geleceğe odaklı bütün projelerde iddialı çalışmalarda bulunmaktayız.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Toplu taşıma (halk otobüsleri) ile ulaşım sağlanabilmektedir. Saatte bir otobüsler sefer düzenlemektedir.
Okulumuzda taşımalı eğitim kapsamında olup öğrenci servisleri vardır.
Yerleşim Yeri
D100 karayolu Köseköy mevkii Suadiye yolu üst geçidinden kuzeye doğru yaklaşık 20 km giderek Akmeşe İlkokulu´na ulaşabilirsiniz.
32,5 Km